Norberaren pastelgintzako lantegi bat izateak izaera propioa izatera garamatza: pertsonalitatea, benetakotasuna, eta betidanik sinetsi izan dugunarekiko (tradizioarekiko) koherentzia mantentzea. 1924tik gaur arte, hauek dira Eceiza eratzen duten osagaiak:
Emaitza ona izatea nahi badugu, errezeta guztietan osagai modura jartzen dugun alerik txikienak ere ona behar du izan: marmitan ekarritako Usurbilgo baserritarren esnea, kalitatezko %100eko gurina… Aromarik gabe, osagai puruen bitartez.
Gure aurreko belaunaldiek erakutsi zizkiguten errezeta tradizionalak errespetatzeko modu bakarra da produktu guztiak eskuz, pazientziaz eta mimoz egitea. Horregatik, ez daude bi berdin. Oso makina gutxi ikusiko dituzu gure lantegian.
Goizeko 3:00etan hasten gara lanean, kaleetako argiak pizten hasten direnerako herritarrak Eceiza-ko usainak esnatu ditzan. Gure produktuak freskoak dira egunero-egunero.